Bel ons Email ons Log In

2022: dé kansen voor een geslaagd beleggingsjaar

Klik hier om het online seminar online terug te zien

Gaat de beurs stijgen, dalen of blijven de koersen gelijk? Met deze vraag worstelen veel beleggers nu de ene all-time high door de andere wordt opgevolgd. Daarbij blijft de coronapandemie de markt in zijn greep houden. De lage rente en de wereldwijde fiscale en monetaire steunmaatregelen hebben daardoor de markten een enorme boost gezorgd.

Handvaten voor de huidige markt

Weten waar de kansen liggen in deze huidige markt? John Beijer (Beurspro) zal tijdens dit seminar zijn persoonlijke marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Europa en natuurlijk de AEX-index. Ook wordt er stilgestaan bij de sectoren die kansen bieden in het nieuwe jaar.

Zullen de chip gerelateerde tech fondsen zoals ASML en ASMI de winsten van 2021 vasthouden of gaat er een rotatie plaatsvinden naar cyclische en defensieve aandelen? Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij de huidige risico’s die uw huidige marktvisie kunnen doen veranderen.

10 tips voor 2022

Tot slot ontbreekt ook de visie over individuele aandelen niet en zal John concreet aangeven welke Nederlandse fondsen niet mogen ontbreken in uw portefeuille in 2022.

Daarnaast zal Christophe Cox (Société Générale) de werking van beursproducten laten zien en hoe u met deze producten kunt inspelen op uw eigen marktvisie. Niet alleen de eigenschappen van de producten worden besproken, maar ook de risico’s.

We zien u graag op donderdagavond 23 december om 20:00 uur online.

Let op: er kunnen maximaal 5000 deelnemers inschrijven. Schrijf u daarom nu in voor het seminar “De kansen van 2022” om te ontdekken wat 2022 voor u kan betekenen.

Klik hier voor meer informatie over Société Générale Beursproducten
Klik hier voor meer informatie over John Beijer en BeursPro

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.