Bel ons Email ons Log In

Het contract met het investeerders platform is getekend

Amsterdam, 18 februari 2022

Beste belegger,

Wellicht was het even rustig met de berichtgevingen rondom ons bedrijf, maar achter de schermen word er keihard gewerkt aan onze plannen.

Hierbij even een overzicht van de meeste actuele zaken:

  • Het contract met het investeerders platform is getekend en eerder dan verwacht kunnen we nu werken aan een notering van de certificaten van aandelen.

Er zijn nu een hele rij aan specialisten in geschakeld om de officiële zaken die bij een notering horen in orde te maken. Noratissen, advocaten, accountants en adviseurs werken nu samen aan het opstellen van de jaarcijfers, bedrijfsplannen, waardering cijfers etc etc. Deze worden daarna voor gelegd aan een registeraccountant en die zal hieronder zijn handtekening plaatsten en hierna is de notering een feit.

Wij verwachten dat dit traject eind maart, begin April gereed is. Ondertussen verzamelen wij de juiste stukken van u, die u na uw investering aan ons heeft doen toe komen. Kopie legitimatie, bewijs van wonen en het hellosign document. Dit wordt via de juiste AVG regels verwerkt en zal worden gebruikt om voor u een account aan te maken bij het investeerders platform.

  • De BeursPro App is live. Hoe kan je hem downloaden en gebruiken? Wij geven graag uitleg! Meer informatie vind u op: https://www.beurspro.nl/app/
  • We hebben een belang genomen in een nieuwe vennootschap UAB Bonvitalis voor het kunnen beheren van crypto wallets en voor het wisselen van euro naar crypto valuta.

Deze is noodzakelijk voor het lanceren van de autotradertoken wereldwijd en wij verwachten dat de licentie dit kwartaal zal worden goed gekeurd. Hierna zal de token live gaan. Voor deze activiteiten is er 1 personeelslid aangekomen die werkzaam is in deze gespecialiseerde crypto sector.

  • Voor cryptostrategie.nl is er een copytrading platform gemaakt ism met Boosting Alpha en deze zal de komende weken live gaan. Hierdoor kunnen leden heel simpel verschillende algoritmes kunnen volgen en via onze site alles realtime kunnen volgen. Aangesloten brokers zijn Binance en Bitvavo.

Heeft u evt nog vragen? stuur ons een e-mail naar info@beurspro.nl 

Met vriendelijke groet,

Team BeursPro

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.