Bel ons Email ons Log In

Update Investeerders en clienten 12 juli 2023

Geachte mevrouw, meneer,

 

Graag informeren wij u over de ontwikkelingen binnen de organisatie.
We hebben de afgelopen tijd een aantal mooie stappen kunnen zetten voor zowel onze investeerders als de cliënten die wij graag met u delen.

 

Certificaathouders Public Trading Online BV:

 

Dit bericht betreft de mededeling dat u een rekening daar kunt openen en uw certificaten kunt claimen. Wij kunnen u nu al melden dat per 1 augustus 2023 de stukken genoteerd zullen staan en dat de lock-up wordt opgeheven waardoor de stukken verhandelbaar zijn.
Dit was een lang gekoesterde wens van veel certificaathouders en het was onze belofte om dit te realiseren. We zijn daarom verheugd dat het aanstaande is.

Voor dit moment verzoeken wij u om de email van Bondex af te wachten. Van groot belang is tevens dat Bondex heeft aangegeven om hen te contacten bij vragen. Zij hebben een servicedesk ingericht die u uitstekend kan helpen bij uw vragen. Aangezien het een grote operatie is verzoeken wij u er rekening mee te houden dat het op enig moment heel druk zal zijn op de servicedesk en dat u mogelijk daardoor niet direct geholpen zou kunnen worden.

Naast de Bondex zijn er de nodige ontwikkelingen met betrekking tot de groei van de firma.
Zoals reeds eerder gemeld heeft Public Trading Online BV de optie op een meerderheidsbelang in Yelza BV. Deze firma is dit jaar bezig met een emissie van 4,95 miljoen euro voor het opzetten van een moderne financiële instelling met brokerage en asset management. Dit alles volledig gereguleerd volgens MiFid 2. Daarnaast besteden zij veel middelen en aandacht aan de productontwikkeling. Zo wordt er hard gewerkt aan een uitgebreide app. De doelstelling is per 1 november helemaal live te zijn. Voor ons als Public Trading Online hebben we daardoor straks onze eigen broker en vermogensbeheerder en kunnen we onze diensten uitgebreider en beter internationaal aanbieden.

Wij begrijpen heel goed dat de technische storing in de notificaties van de app bij een aantal van u voor ongeduld heeft gezorgd. Dit was bij ons ook het geval, waardoor we heel gelukkig zijn dat de app snel weer volledig operationeel zal zijn. Mogelijk dat u wel opnieuw moet inloggen maar daarover wordt u nader geïnformeerd.

Om u als client tegemoet te komen bieden wij alle BeursPro cliënten een gratis verlenging van het lopende abonnement aan van vier maanden. Wij hopen dat u onze tegemoetkoming waardeert en u ontvangt hierover in de komende maand een persoonlijk bevestiging.

Wat betreft de Trading en signalen kunnen wij melden dat er in 2023 een licht positief resultaat staat.
De afgesloten posities hebben goed gerendeerd en de lopende posities staan op een ongerealiseerd verlies. Per saldo staan de portefeuilles licht positief.
De lopende posities staan ingesteld op een voortzetting van de lange uptrend. Momenteel ondervinden de sectoren en aandelenindices een correctie waardoor de lopende posities vooralsnog achterblijven in performance. We zijn gepositioneerd in Staalindustrie, Energie en Hightech.

Cliënten OptieTips

Bij OptieTips is het dit jaar ook rustig afwisselen van winsten en verliezen waardoor de portefeuilles rond break-even staan.
Momenteel loopt er een kooppositie in AirFrance met koersdoel € 1,85. Het maximale portefeuillerisico is met deze positie 5%. Hiermee is het vooralsnog rustig en stabiel voor optieTips dit jaar.

 

Toevoeging Algoritme

Met genoegen mogen wij u als client voor OptieTips en BeursPro melden dat deze maand een toevoeging zal plaatsvinden in het algoritmisch systeem. Dit betekent vooral dat de activiteit zal toenemen en bovendien verwachten wij op deze manier de tradingdoelstelling te kunnen behalen van een dubbelcijferig rendement per einde jaar. Dit alles uiteraard zonder noemenswaardige toename van het beleggersrisico.

Wij vertrouwen erop u voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra er weer interessant nieuws te melden is zullen wij direct op de hoogte stellen.

Met vriendelijke groet,

Edgar de Haas
CEO Public Trading Online BV

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.