Bel ons Email ons Log In

BeursPro

Uw partner voor zorgeloos en rendabel automatisch beleggen

Aanmelden
Beursblog 2-11-2023: AEX springt hoger Lees meer
Beursblog 31-10-2023: AEX opent licht hoger, DSM wint op koersbord Lees meer
Beursblog 30-10-2023: AEX springt hoger, ArcelorMittal valt door mijnramp Lees meer
Beursblog 24-10-2023: AEX opent vlak Lees meer
Beursblog 23-10-2023: AEX opent vlak in afwachting op kwartaalcijfers Lees meer
Beursblog 20-10-2023: AEX continueert lager Lees meer
Beursblog 19-10-2023: AEX koerst lager, chipfondsen zien winst Lees meer
Beursblog 18-10-2023: ASML trekt AEX omlaag Lees meer
Beursblog 17-10-2023: AEX opent vlak, beleggers wachten op kwartaalcijfers Lees meer

Beleggen als een pro zonder er een te zijn!

Video's

 •  

  De Turbo’s van Société Générale

 •  

  BeursPro lanceert haar eigen App

 •  

  Beginnen met beleggen? Hoe doe je dat?

Over ons

BeursPro is een mix tussen jong en oud, tussen technische analyse en fundamentele analyse, tussen beurshandelaren en ICT medewerkers. De algoritmes worden dagelijks gemonitord door onze ICT experts welke onder toezicht staan van onze beurshandelaren en analisten. Beurspro wil zich onderscheiden van andere partijen in de markt door een bewezen algoritme te combineren met analisten die constant de externe factoren van de markt in de gaten houden en zo het financiële risico te beperken en de winst te maximaliseren. Dat deze algoritmes succesvol zijn laten onze resultaten al jaren zien. Meer dan 30 jaar beurservaring gaat voor u aan het werk, want  wij hebben net als u één doel: een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering halen. Ik wil meer weten

Succesverhalen

Mijn eigen rendement is de laatste jaren prima, toch heb ik besloten om een abonnement af te sluiten, als extra steun in de rug voor mijn beslissingen en ik ben tot heden blij dat ik het gedaan heb. Adyen was een voltreffer en ook Shell was perfect getimed. De verliezen afkappen en de winsten laten lopen, zorgt ervoor dat mijn portefeuille geen rollercoaster meer is. Ga zo door en ik verleng dan zeker mijn abonnement.

Lucas

Als deelnemer van het eerste uur, heeft dit systeem mij tot nu toe een prima rendement opgeleverd. Het is op het eerste gezicht misschien een kostbaar abonnement, maar ik heb het inmiddels ruimschoots terugverdiend. Succes met uw service en ga vooral zo door.

Maarten

Nog steeds ben en blijf ik eigenwijs en handel zelf op basis van fundamentele analyse. Nadat het een aantal maanden heel goed ging, heeft het me de laatste maanden flink wat geld gekost. Inmiddels hou ik me trouw aan de signalen die ik binnen krijg en het tot nu toe behaalde rendement stemt mij zeer tevreden. Verder vind ik het erg plezierig dat ik nu de markt niet meer hele dagen in de gaten hoeft te houden sinds ik gebruik maak van autotrading.

Roos

Na enige koud watervrees heb ik jullie eerst een tijdje op papier gevolgd. Inmiddels ben ik abonnee en moet zeggen dit naar tevredenheid. De rust die de signalen uitstralen geeft veel vertrouwen. Geen enorme uitschieters en daar was ik aan toe.

Adrie

Sinds een paar jaar ben ik redelijk actief bezig, winsten en verliezen wisselen elkaar af. Ik heb de stap gezet en een seminar van jullie bezocht en doe sinds enige tijd mee aan autotrading. Mijn mening is dat de aandelenmarkt risicovol is, maar mijn spaarrekeningen leveren niks op en nu zie ik regelmatig mooie transacties voorbij komen.

Suus

Heeft u vragen?

Bekijk onze veel gestelde vragen of mail naar info@beurspro.nl

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

  Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.