Bel ons Email ons Log In

AEX rustig van start na mooie winsten

De AEX staat op 661.68 en dat is een klein verlies van 0.66% en ook de andere beurzen in Europa starten dicht bij huis. Beleggers nemen wat winst, mede vanwege tegenvallende kwartaalcijfers van de tech giganten Alphabet en Microsoft gisteravond. Zij zijn bovendien in afwachting van het rentebesluit door de ECB morgenmiddag.

De AEX heeft steun op 658 en 653 punten en weerstand is er op 666 en 679 punten. Wij zien meer kansen aan de onderkant, dan dat we verwachten dat we fors doorstijgen vanaf deze niveaus.

Zoals u mogelijk al weet is onze eigen John Beijer genomineerd voor de Cashcow Award 2022 als beste beleggingsexpert van Nederland, iets waar wij ontzettend trots op zijn!

Omdat wij een Masterclass geven i.s.m. Société Générale mogen wij gratis kaartjes voor de BeleggersFair weggeven.

John Beijer zal deze dag gevolgd worden door de ondernemerslounge van RTLZ tijdens de Masterclass: Rendement maken en risico’s beperken in turbulente beurstijden en de talkshow: Omgaan met derivaten terwijl volatiliteit de klok slaat.

Namens de Ondernemerslounge van RTL Z bieden wij u deze vrijkaarten graag aan, zodat wij u kunnen ontmoeten op de BeleggersFair.

Klik hier om uw gratis kaarten online te bestellen

Het is op dit moment ook mogelijk om op John Beijer te stemmen. De stemming is namelijk open tot en met zaterdag 29 oktober tot 12.00 uur. Wij willen U daarom vragen om op John Beijer te stemmen als  beste beleggingsexpert van Nederland

Wij willen U alvast enorm bedanken voor uw stem!

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.