Bel ons Email ons Log In

Allereerst de beste wensen voor een gezond en profijtelijk 2022!

Beste belegger,

Welkom op onze investeerders pagina. Bedankt voor uw vertrouwen.

Allereerst de beste wensen voor een gezond en profijtelijk 2022.

We staan aan de vooravond van een zeer belangrijk jaar voor Beurspro en haar aandeelhouders.

Vlak voor nieuwjaar is een activa transactie getekend voor een overname van een deelneming, waarover we uiteraard in volgende nieuwsbrieven zullen berichten. De komende weken zal een deel van deze activa geïntegreerd worden binnen ons bedrijf en het overbodige deel is al weer door verkocht met een mooie boekwinst. Dus dat is voor ons en de aandeelhouders prima gelopen.

Om te kunnen profiteren van de toenemende kansen aan hoogwaardige investering mogelijkheden, is het onze ambitie om zo snel mogelijk bekend te staan als de partij met het beste algoritme systemen in de sector. Ook in deze sector zijn er gespreken gaande voor overnames, het nemen van een belang in en/of samenwerkingen.

BeursPro App

De lang verwachte BeursPro App staat in zowel de Appstore als Play Store en zijn getest. Het is nu wachten op het signaal van Apple, dat we live mogen en hierna kan u hem downloaden en gebruiken.

Optietips.nl

Aan de site Optietips.nl wordt nu de laatste hand gelegd en deze gaat een deze dagen ook live. We wachten nog op de animatie film die extra uitleg geeft van de werking van dit mooie product.

Autotradertoken.io

Zoals u weet verlopen onze cryptodiensten via www.cryptostrategie.nl. Dit gaat erg goed, maar ook daar zijn wij zeer innovatief bezig geweest en hebben we een eigen cryptomunt ontwikkeld: Auto trader token, ATT 

AutoTraderToken is een cryptocurrency token waarmee u op de automatische piloot geld kunt verdienen. Elke houder van ATT-tokens ontvangt automatisch dividend over hun geïnvesteerde kapitaal.

Om ons bereik te vergroten en onze activiteiten te globaliseren, hebben we AutoTraderToken opgericht. Nu kan iedereen deelnemen aan ons cryptofonds en profiteren van de handelsalgoritmen die we jarenlang hebben geoptimaliseerd.

Wij verwachten dat AutoTraderToken een enorme boost gaat geven aan het aantal klanten bij www.cryptostrategie.nl

Aandeelhouders blog

Na de investering heeft u inloggegevens ontvangen voor de speciale investeerderspagina.

Met veel plezier zullen wij u ook in 2022 elk kwartaal een update geven over de ontwikkelingen binnen BeursPro. Voor vragen, interesse of gewoon een kennismaking nodigen we u graag uit. Bel ons gerust op of email ons.

Heeft u evt nog vragen? stuur ons een e-mail naar john@beurspro.nl 

Met vriendelijke groet,

Team BeursPro

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.