Bel ons Email ons Log In

Autotrading

We weten het allemaal: emoties kunnen uw rendement enorm in de weg staan.

Met autotrading bepaalt een algoritme de juiste koop en verkoopsignalen. Het is een geautomatiseerd handelssysteem dat gebruik maakt van een computerprogramma om koop- en verkooporders te creëren en verzendt deze orders automatisch door naar uw bankrekening.

Slechts een hele kleine groep professionele beleggers maakt mooie rendementen met succesvolle geautomatiseerde beleggingsstrategieën. Deze technieken zijn vanaf nu ook voor u beschikbaar.

Schakel de emotie uit!

Emoties hebben een grote invloed op het resultaat dat je behaalt met beleggen. Twee krachtige emoties hierbij zijn angst en hebzucht.

Wilt u meer rendement behalen op uw beleggingen door uw beslissingen te verbeteren? Dan is het verstandig om gebruik te maken van het automatisch handelen.

Wij hebben automatisch handelen in Nederland gelanceerd, al jaren terug en vooral in Amerika maken beleggers hier al volop gebruik van. Zo slagen ze erin om hun emoties zoveel mogelijk uit te schakelen.

Het volledig automatisch handelen leidt tot een hoger rendement. Bekijk maar even onze resultaten.

U kunt onze handelssignalen op 2 manieren gebruiken; Ontvang signalen en handel zelf bij uw eigen bank / broker. Of laat onze handelssignalen volledig automatisch uitvoeren op uw eigen bankrekening.

Niet iedere belegger is hetzelfde en niet iedere belegger heeft hetzelfde handelskapitaal, daarom werken wij met vijf verschillende profielen.

Wij hebben tien verschillende handelssignalen die gegenereerd worden door onze algoritmes. Hierdoor hebben wij een enorme spreiding over de wereldwijde indices, grondstoffen en valuta.

Omdat we alle klanten willen laten profiteren van onze expertise, kan u al meedoen vanaf €2500,-

U wilt meedoen, welke stappen moet u nu ondernemen?

Stap 1: Klik rechts boven op de gele button “Aanmelden” en vul uw gegevens in.

Stap 2: Selecteer het abonnement en vul uw gegevens in.

Stap 3: U betaalt deze 299 euro online via Ideal, Bancontact of overschrijving.

U krijgt nu gelijk een email met de juiste informatie en papieren hoe u uw eigen rekening aan die van ons kan koppelen. Heeft u nog geen rekening? Geen punt, in de email vind u een link hoe u dat simpel kan doen in een paar stappen.

U kan al starten vanaf €2500,-, echter onze ervaring leert dat 95% van de klanten start vanaf €5000,-

U kunt dus heel simpel, in 3 eenvoudige stappen al gaan autotraden.

Hieronder zit u een eenvoudig uitdraai van de signalen op de AEX Index: Er worden zeer mooie ritten gemaakt, ideaal voor trading!

Voorbeeld van handelssignalen: Aandelen kopen voor een verwachte stijging!

Voorbeeld van een turbo transactie: inspelen op een verwachte daling!

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.