Bel ons Email ons Log In

Autotrading

We weten het allemaal: emoties kunnen uw rendement enorm in de weg staan.

Met autotrading bepaald een algoritme de juiste koop en verkoopsignalen. Het is een geautomatiseerd handelssysteem dat gebruik maakt van een computerprogramma om koop- en verkooporders te creëren en verzendt deze orders automatisch door naar uw bankrekening.

Slechts een hele kleine groep professionele beleggers maakt mooie rendementen met succesvolle geautomatiseerde beleggingsstrategieën. Deze technieken zijn vanaf nu ook voor u beschikbaar.

Schakel de emotie uit!

Emoties hebben een grote invloed op het resultaat dat je behaalt met beleggen. Twee krachtige emoties hierbij zijn angst en hebzucht.

Wilt u meer rendement behalen op uw beleggingen door uw beslissingen te verbeteren? Dan is het verstandig om gebruik te maken van het automatisch handelen.

Wij hebben automatisch handelen in Nederland gelanceerd, al jaren terug en vooral in Amerika maken beleggers hier al volop gebruik van. Zo slagen ze erin om hun emoties zoveel mogelijk uit te schakelen.

Het volledig automatisch handelen leidt tot een hoger rendement. Bekijk maar even onze resultaten.

U kunt onze handelssignalen op 2 manieren gebruiken; Ontvang signalen en handel zelf bij uw eigen bank / broker. Of laat onze handelssignalen volledig automatisch uitvoeren op uw eigen bankrekening.

Niet iedere belegger is hetzelfde en niet iedere belegger heeft hetzelfde handelskapitaal, daarom werken wij met vijf verschillende profielen.

Wij hebben tien verschillende handelssignalen die gegenereerd worden door onze algoritmes. Hierdoor hebben wij een enorme spreiding over de wereldwijde indices, grondstoffen en valuta.

Omdat we alle klanten willen laten profiteren van onze expertise kunt u kiezen uit de volgende profielen;

Startkapitaal €1000,- handelen met CFD`s op de verschillende indexen.

Startkapitaal €2500,- handelen met opties op de verschillende indexen.

Startkapitaal €5000,- handelen met turbos op de verschillende indexen.

Startkapitaal €10.000,- handelen met futures op de verschillende indexen.

Startkapitaal €20.000,- handelen met aandelen op de verschillende indexen.

Uiteraard kunt u ook een combinatie van onze vijf profielen maken. klik hier voor een video waarin we uitleg geven over onze vijf profielen.

Hieronder zit u een eenvoudig uitdraai van de signalen op de AEX Index: Er worden zeer mooie ritten gemaakt, ideaal voor trading!

 

 

 

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.


    Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.