Bel ons Email ons Log In

BeursPro App bijna klaar

Het is vandaag donderdag 3 februari. Het heeft even geduurd, maar de Beurspro App goedgekeurd door Apple en zal dit weekend live gaan in de app store en in google play store. Wij sturen u volgende week informatie, hoe u de app kan downloaden en kan instellen.

Klik hier vast voor een korte uitleg. Men maakt nu een aantal video items met uitleg en de instructie pagina gaat ook live. Daar geven wij uitleg hoe je de app kan installeren etc.

We staan aan de vooravond van een zeer belangrijk jaar voor Beurspro en haar aandeelhouders.

Vlak voor nieuwjaar is een activa transactie getekend voor een overname van een deelneming, waarover we uiteraard in volgende nieuwsbrieven zullen berichten. De komende weken zal een deel van deze activa geïntegreerd worden binnen ons bedrijf en het overbodige deel is al weer door verkocht met een mooie boekwinst. Dus dat is voor ons en de aandeelhouders prima gelopen.

Om te kunnen profiteren van de toenemende kansen aan hoogwaardige investering mogelijkheden, is het onze ambitie om zo snel mogelijk bekend te staan als de partij met het beste algoritme systemen in de sector. Ook in deze sector zijn er gespreken gaande voor overnames, het nemen van een belang in en/of samenwerkingen.

BeursPro App

De lang verwachte BeursPro App staat in zowel de Appstore als Play Store en zijn getest. Het is nu wachten op het signaal van Apple, dat we live mogen en hierna kan u hem downloaden en gebruiken.

Optietips.nl

Aan de site Optietips.nl wordt nu de laatste hand gelegd en deze gaat een deze dagen ook live. We wachten nog op de animatie film die extra uitleg geeft van de werking van dit mooie product.

Autotradertoken.io

Zoals u weet verlopen onze cryptodiensten via www.cryptostrategie.nl. Dit gaat erg goed, maar ook daar zijn wij zeer innovatief bezig geweest en hebben we een eigen cryptomunt ontwikkeld: Auto trader token, ATT 

AutoTraderToken is een cryptocurrency token waarmee u op de automatische piloot geld kunt verdienen. Elke houder van ATT-tokens ontvangt automatisch dividend over hun geïnvesteerde kapitaal.

Om ons bereik te vergroten en onze activiteiten te globaliseren, hebben we AutoTraderToken opgericht. Nu kan iedereen deelnemen aan ons cryptofonds en profiteren van de handelsalgoritmen die we jarenlang hebben geoptimaliseerd.

Wij verwachten dat AutoTraderToken een enorme boost gaat geven aan het aantal klanten bij www.cryptostrategie.nl

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.