Bel ons Email ons Log In

In de media

Onze analisten worden regelmatig door verschillende media gevraagd om hun mening te geven. Gespreksonderwerpen die regelmatig aan de orde komen, zijn de verwachtingen op de financiële markten. Zowel op televisie als op de radio wordt frequent gevraagd of wij onze mening willen geven in financiële programma’s. Wij zijn dan ook prominent aanwezig op internet en in diverse dag- en vakbladen en publiceren onze dagcommentaren via diverse media.

Tevens zijn onze analisten regelmatig gastspreker tijdens van (online) seminars van de DFT, RTLZ, Beleggersfair, BullDay, Commerzbank, Dag van het aandeel en werken momenteel samen met de prestigieuze derivaten afdeling van Societe Generale.

 

De analisten van BeursPro hebben een zeer lange ervaring in de financiële wereld

Awards

In 2012, 2013 en 2017 wisten de analisten, handelaren en specialisten van BeursPro drie keer de ‘Kooplijst Award’ te winnen. In de periode 2014, 2015 en 2016 eindigden onze analisten in de top 3. Onze analisten zijn in 2014, 2015, 2018, 2019, 2021 en 2022 als beursexpert genomineerd voor de Gouden Stier en de Cashcow award.

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

    Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.