Bel ons Email ons Log In

Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Public Trading Online B.V.. Ook het gebruik van merk- en productnamen van Public Trading Online B.V. in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Public Trading Online B.V. hanteert een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en teksten van haar website en zal bij overtreding altijd juridische stappen nemen.

Verslaggeving – rapportage

Het beursnieuws, de handelssignalen en rapporten die wij weergeven via de website en versturen via WhatsApp/SMS/email zijn wij afhankelijk van verschillende externe dataleveranciers, telefoon- en WhatsApp/SMS centrales. Hoewel de service een hoog betrouwbaarheidsgehalte heeft, kunnen wij een 100% betrouwbaarheid van de berichtgeving niet garanderen. Beurspro aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het niet of te laat ontvangen van informatie door toedoen van derden, dataleveranciers, telefoonoperators of platformleverancier. Dit geldt ook voor klanten die hun mobiele telefoon niet hebben aanstaan, in het buitenland verkeren met hun mobiele telefoon of als derden, zoals de telefoonoperator of platformleverancier, technische storingen ondervinden.

Redactie-medewerkers-analisten

De redactie van Beurspro bestaat uit verschillende analisten. Zij nemen geen enkele positie in. De analisten van Beurspro handelen en beleggen in verschillende financiële producten. Posities kunnen op elk moment van de dag veranderen. De informatie op deze website en in onze e-mail en whatsApp/sms-berichten is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. De inhoud van deze website is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De eventuele (rendement) berekeningen op deze indicatief en aan verandering onderhevig. In de tekst en/of berekeningen kunnen fouten zitten. U kunt in geen geval rechten ontlenen aan of aanspraak maken op informatie die op deze website staat.

Merkenrecht, handelsnaamrecht en portretrechten

De handelsnaam Beurspro is geregistreerd in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam en is gedeponeerd bij het Benelux Merkenregister. Deze registratie is geldig voor alle Benelux-landen.

Het is verboden om de namen en portretten van onze analisten/medewerkers te citeren en/of te publiceren zonder toestemming van Beurspro, Teleportboulevard 110 Unit 6.04, 1043 EJ Amsterdam. Ook dit is gedeponeerd bij het Benelux Merken Bureau (BmB). Auteurswet, art. 19-21. Het is de gebruiker van onze website en/of diensten tevens niet toegestaan om de handelsnamen van Public Trading Online B.V. – BeursPro en/of haar medewerkers op sociale media, consumenten websites, forums, en reviews sites te gebruiken c.q. te openbaren.

(C)OPYRIGHT 2016 – 2023

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Beurspro is het niet toegestaan koersgegevens, informatie, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via de diensten van Beurspro op welke wijze dan ook te verspreiden. Het kopiëren en vermenigvuldigen van teksten of het inframen van berichten van deze site en/of de berichtgeving uit onze e-mail en WhatsApp/SMS berichten is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de Beurspro, Teleportboulevard 110 Unit 6.04, 1043 EJ Amsterdam.

© Beurspro – Teleportboulevard 110 Unit 6.04 – 1043 EJ – Amsterdam – KVK Amsterdam onder nummer: 66019656

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

    Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.