Bel ons Email ons Log In

Dé kooplijst voor 2023

Klik hier om het online seminar terug te zien

2022 leek mede dankzij de lage rentestanden en degelijke groei bij bedrijven een prima beursjaar te worden voor beleggers. De markten stonden op niveaus die we al jaren niet meer hadden gezien.

Hoe anders is 2022 gelopen? Door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, een torenhoge inflatie, meerdere renteverhogingen en zeer hoge energieprijzen hebben we een turbulent beursjaar achter de rug.

Recent zijn de markten wat hersteld en nu is de vraag voor 2023: Gaat de beurs verder stijgen, dalen of blijven de koersen gelijk?

Een vraag waar veel beleggers mee worstelen.

Handvaten voor de huidige markt

Weten waar de kansen liggen in deze huidige markt? John Beijer (Beurspro) zal tijdens dit seminar zijn persoonlijke marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen waaronder Wall Street, Europa en natuurlijk de AEX-index. Ook wordt er stilgestaan bij de sectoren die kansen bieden in het nieuwe jaar.

Om in 2023 goed beslagen ten ijs te komen geeft hij daarnaast 10 concrete handelstips voor aandelen die niet mogen ontbreken in uw beleggingsportefeuille. Eveneens laat John zien hoe u uw portefeuille tegen een verdere beursdaling kunt beschermen.

Christophe Cox (Société Générale) laat zien hoe beursproducten kunnen helpen om te anticiperen op specifieke koersbewegingen of om u in te dekken tegen koersdalingen. Verder staat hij stil bij de werking van de producten en de risico’s die hieraan verbonden zijn.

Kijk tijdens dit interactieve seminar niet alleen maar naar de experts, maar neem ook deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de huidige markt denken en stel al uw vragen. Het seminar is geschikt voor zowel de gevorderde als de beginnende belegger.

We zien u graag op donderdagavond 22 december om 20:00 uur online.

Let op: er kunnen maximaal 5000 deelnemers inschrijven. Schrijf u daarom nu in voor het seminar “Dé kooplijst voor 2023” om te ontdekken wat 2023 voor u kan betekenen.

Klik hier voor meer informatie over Société Générale Beursproducten

Klik hier voor meer informatie over BeursPro

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.