Bel ons Email ons Log In

DFT online seminar: Dé kooplijst voor 2021

De rente is laag en er is weinig alternatief dan om in de aandelenmarkten te investeren.

U kunt zich hier online aanmelden voor dit gratis Seminar bij DFT.

2020 leek een prachtig jaar te worden voor beleggers, mede dankzij de lage rentestanden en prima groei bij bedrijven, hierdoor stonden de markten op niveaus die we al jaren niet meer hadden gezien.
Hoe anders is 2020 gelopen. Sinds het coronavirus de wereld in zijn greep heeft, is het voor beleggers ook een stuk onzekerder geworden. Toch zijn de markten zeer sterk hersteld na de forse dip in maart.

Nu nog instappen, blijven zitten of juist gaan verkopen?

Gaat men winstnemen in de tech sector en meer kijken naar cyclische en defensieve aandelen? De keuze voor de juiste fondsen is nu meer dan ooit zeer belangrijk.

John Beijer (BeursPro) zal tijdens het seminar zijn marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street en natuurlijk Europa.

Uiteraard ontbreekt zijn visie over individuele aandelen niet, en zal hij concreet aangeven welke 5 Nederlandse fondsen niet mogen ontbreken in uw portefeuille om in 2021 goed beslagen ten ijs te komen.

Gökhan Erem (Leomont) legt helder uit waarom technische analyse steeds belangrijker wordt als actiever belegger. Ook als u zich meer op korte termijn bewegingen gaat richten, dan kan technische analyse u hierbij helpen.

Ook hij heeft 5 concrete tips voor de aandelen, valuta en grondstoffen markten waarmee u actief kan inspelen op de verwachte bewegingen. Gökhan is al sinds 1995 werkzaam als technisch analist, Hedge Fund adviseur en Portfolio Manager.

In dit webinar staat John ook stil bij de lancering van zijn nieuwe dienst voor beleggers die actief op de bewegingen van de markten willen inspelen.

We zien u graag donderdagavond 14 januari 2021 om 20:00 uur online.

Schrijf u nú in voor het webinar “Dé kooplijst voor 2021” om te ontdekken welke 10 tips uw kans op een mooi rendement verhogen. Let op: er is plek voor maximaal 2600 deelnemers. Vol=Vol

Klik hier  voor meer informatie over John Beijer en BeursPro
Klik hier voor meer informatie over Gökhan Erem en Leomont

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.