Bel ons Email ons Log In

Gratis online seminar: Online seminar: springen lichten weer op groen in 2022 of tegenwind in aantocht?

Wilt u weten of in het nieuwe jaar de lichten weer op groen staan voor een prachtig beursjaar of dat er juist een daling in het verschiet ligt? En vooral waar de kansen in de de markt zitten komend jaar? Volg dan op donderdag 23 december het DFT online seminar in samenwerking met Société Générale.

Met deze vragen worstelen veel beleggers nu de ene all-time high door de andere wordt opgevolgd. Daarbij blijft de coronapandemie de markt in zijn greep houden. De lage rente en de wereldwijde fiscale en monetaire steunmaatregelen hebben daardoor de markten een enorme boost gezorgd.

Handvaten voor de huidige markt

John Beijer (Beurspro) zal tijdens dit seminar zijn persoonlijke marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde beurzen, waaronder Wall Street, Europa en natuurlijk de AEX-index. Ook wordt er stilgestaan bij de sectoren die kansen bieden in het nieuwe jaar.

Zullen de chip gerelateerde tech fondsen zoals ASML en ASMI de winsten van 2021 vasthouden of gaat er een rotatie plaatsvinden naar cyclische en defensieve aandelen? Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij de huidige risico’s die uw huidige marktvisie kunnen doen veranderen.

10 tips voor 2022

Tot slot ontbreekt ook de visie over individuele aandelen niet en zal Beijer concreet aangeven welke Nederlandse fondsen niet mogen ontbreken in uw portefeuille in 2022.

Christophe Cox (Société Générale) zal de werking van beursproducten laten zien en hoe u met deze producten kunt inspelen op uw eigen marktvisie. Niet alleen de eigenschappen van de producten worden besproken, maar ook de risico’s.

We zien u graag op donderdagavond 23 december om 20:00 uur online. Klik hier om in te schrijven.

Let op: er kunnen maximaal 5000 deelnemers inschrijven. Schrijf u daarom nu in voor het seminar “De kansen van 2022” om te ontdekken wat 2022 voor u kan betekenen.

Bron: https://www.telegraaf.nl/financieel/1832979313/online-seminar-springen-lichten-weer-op-groen-in-2022-of-tegenwind-in-aantocht

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.