Bel ons Email ons Log In

Herfst op de beurs? Ga de zon tegemoet met 10 kooptips

De oorlog in Oekraïne heeft de wereldwijde aandelenbeurzen in zijn greep. Aandelenkoersen zijn al weken onrustig en het einde is nog niet in zicht. Ook de inflatieangst en renteontwikkelingen beginnen de stemming op de beurs steeds meer te beheersen. Bent u daarom ook benieuwd naar hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een verdere verslechtering van het beursklimaat? Of nieuwsgierig naar de aandelen waar de stroom aan negatieve nieuwsberichten geen invloed op heeft? Volg dan op donderdag 7 april het gratis online seminar waarin John Beijer, senior analist bij BeursPro en productspecialist Christophe Cox van Société Générale Beursproducten u bijpraten over de recente marktontwikkelingen.

Bekijk hier het online seminar terug

10 aandelentips

John Beijer zal tijdens dit seminar zijn persoonlijke marktvisie geven over de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen, waaronder Wall Street, Azië en uiteraard Europa. Daarnaast geeft hij aan welke aandelenfondsen niet mogen ontbreken in uw beleggingsportefeuille om in het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen met 10 concrete handelstips. Eveneens laat John zien hoe u uw portefeuille tegen een verdere beursdaling kunt beschermen.

Christophe Cox laat zien hoe beursproducten kunnen helpen om te anticiperen op specifieke koersbewegingen of om u in te dekken tegen koersdalingen. Verder staat hij stil bij de werking en risico’s die aan de producten verbonden zijn.

Luister in dit interactieve seminar niet alleen maar naar de experts, maar neem ook deel aan verschillende polls, kom te weten hoe andere beleggers over de huidige markt denken en stel al uw vragen gedurende de presentatie. Het seminar is geschikt voor zowel de gevorderde en beginnende belegger.

We zien u graag op donderdagavond 7 april om 20:00 uur online. Schrijf u daarom nu in voor het gratis seminar: “Herfst op de beurs? Ga de zon tegemoet met 10 kooptips”.

Let op: er is plek voor slechts een beperkt aantal deelnemers.

Klik hier voor meer informatie over de Société Générale Beursproducten

Klik hier voor meer informatie over John Beijer en BeursPro

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.