Bel ons Email ons Log In

Herroepingsrecht

De producten, de certificaat van aandelen in Public Trading Online B.V. en de abonnementen die u via deze website koopt en specifiek via de volgende webpagina`s: https://www.beurspro.nl/abonnement-aanvragen – https://www.beurspro.nl/aanmelden – https://www.beurspro.nl/actie-2022 – https://www.beurspro.nl/investeerders – https://www.beurspro.nl/investeerders-deelnemen worden direct beschikbaar gesteld na betaling.

Door een betaling te doen bij Public Trading Online geeft u toestemming voor directe levering (binnen de bedenktermijn) en ziet u dus af van het herroepingsrecht.

Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Omdat Public Trading Online de nakoming van de te leveren dienst is begonnen met de uitdrukkelijke voorafgaande instemming van De Klant, alsmede De Klant heeft verklaard dat De Klant daarmee afstand doet van zijn recht van ontbinding (herroepingsrecht) op grond van artikel 6:230p sub g BW, beschikt de klant niet over een wettelijke bedenktijd c.q. herroepingsrecht.

Op de certificaat van aandelen in Public Trading Online B.V. die een consument aankoopt via de website of betaald na ontvangst een factuur en specifiek via de volgende webpagina`s: https://www.beurspro.nl/investeerders – https://www.beurspro.nl/investeerders-deelnemen heeft de consument heeft geen recht op ontbinding van de overeenkomst. De certificaat van aandelen zijn producten waarbij de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markten waarop de verkoper geen invloed heeft en die zich binnen de ontbindingstermijn kunnen voordoen.

Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Herroepingsrecht geldt uitdrukkelijk alleen wél op fysieke producten die per post worden verstuurd zoals rapporten, ALLEEN verstuurd per post. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Modelformulier voor ontbinding / herroeping wat u hier kunt downloaden.

Lees ook onze algemene voorwaarden.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.