Bel ons Email ons Log In

Het langverwachte moment is aangebroken!

Beste certificaathouder,

We hebben er even op gewacht, maar nu is het dan eindelijk rond: de registratie van de certificaten van aandelen bij het investeerders platform Bondex / NxChange.

De certificaten van aandelen zijn daar voor u vrij verhandelbaar via ons eigen “beurs-portaal”. De prijs van de certificaten van aandelen wordt bepaald door vraag en aanbod, ofwel door de certificaten van aandelen zelf. De prijs zal uiteraard starten op €7.50,-. Als certificaathouder bent u veel meer betrokken bij de onderneming en komen er vele diensten bij in de toekomst waar u als eerste van kunt profiteren.

Dit geeft ons niet alleen meer bewegingsruimte, maar zal ook zorgen voor nog meer vertrouwen vanuit de markt voor onze toekomstplannen.

Kortom: Een enorm stap voorwaarts naar het uiteindelijke doel, traden met algoritmes beschikbaar voor iedereen.

Vanaf 2 mei gaan we langzaam maar zeker iedereen een email sturen met de onboarding gegevens bij Bondex. Er wordt voor u een eigen account aangemaakt en deze koppelt u zelf aan uw eigen bankrekening. Dat is nodig om later dit jaar ook het dividend te kunnen uitkeren aan u.

U ontvangt dus de komende weken hierover e-mails en onze klantenservice zal u hierbij helpen en zit altijd klaar voor eventuele vragen.

Optietips.nl

De nieuwe site van Optietips.nl staat ook live en we zien een mooie toestroom aan nieuwe klanten voor deze site. Bekijk daar ook eens de animatie film die extra uitleg geeft van de werking van dit mooie product.

Het Team

Om fors te kunnen groeien op zowel de financiële markten, als in de cryptomarkten hebben we kwalitatief goede mensen nodig die bij de diverse toezichthouders ook een leidende functie binnen ons bedrijf kunnen bekleden.

De komende periode stellen wij twee zwaargewichten aan u voor die met veel ervaring op deze voor ons erg belangrijke plekken gaan werken.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.