Bel ons Email ons Log In

Het voorjaar in met 10 gouden tips

De Europese aandelenbeurzen zijn 2023 goed begonnen, met de AEX-index die het beursjaar met groene cijfers van start ging, en dit ondanks de hoge inflatie, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en de mogelijkheid van nog meer renteverhogingen. Maar zal deze trend zich voortzetten? Welke aandelen zijn daarbij de pareltjes van de AEX? Welke Nederlandse fondsen mogen beleggers dit jaar zeker niet missen?

Tijdens dit interactieve online seminar geeft John Beijer (BeursPro) zijn persoonlijke marktvisie op de vooruitzichten van de wereldwijde aandelenbeurzen, waaronder Wall Street, Europa en natuurlijk de Nederlandse beurs. Daarbij geeft hij 10 concrete handelstips voor uw beleggingsportefeuille om het voorjaar goed beslagen ten ijs te komen.

Daarnaast zal Christophe Cox (Société Générale) laten zien hoe beursproducten kunnen helpen bij het anticiperen op specifieke koersbewegingen of om zich in te dekken tegen mogelijke koersdalingen. Daarbij bespreekt hij de werking van deze producten en de bijbehorende risico’s.

Tijdens dit seminar kunt u niet alleen naar de experts luisteren, maar zelf ook deelnemen aan verschillende polls, inzicht krijgen in de mening van andere beleggers over de huidige markt en al uw vragen stellen. Het seminar is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.

Mis deze kans niet om uw beleggingsportefeuille te versterken en schrijf u nu in voor het online seminar op donderdag 23 maart 2023 om 20:00 uur. Wij kijken ernaar uit om u daar te zien!

Meldt u hier gratis aan en we zien u graag online donderdag avond om 20.00 uur

Klik hier voor meer informatie over Société Générale Beursproducten

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Factors, Warrants, Certificaten, Trackers en Notes. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.