Bel ons Email ons Log In

Luna crypto analyse

Luna/USD Grafiek

Crypto

Luna valt onderuit! Er heerst namelijk veel onrust en verdriet bij veel crypto handelaren en investeerders. De stablecoin (UST Terra/USD) die gebackt zou moeten zijn door Luna/USD valt onderuit, waardoor de stablecoin niet meer naar zijn 1.00 dollar (pegged) koers kan vervolgen.

De reden dat de koers onderuit valt volgens crypto beleggers komt mede door de angst van de negatieve sentiment op de beurzen en de fundamentele vragen die naar voren kwamen.

De grote vraag was, waarop zijn stablecoins op gebaseerd? Is dat aan goud of de dollar? Wat backt de coin Luna? Die vragen zorgen namelijk voor onrust en werden steeds niet beantwoord.

Een mogelijke scenario dat wordt geschetst is:

Een grote instituut en of investeerder koopt in grote aantallen de coins in het begin op. Er volgt een zekere hype en de retail markt volgt nader de coin bullish run op.
De instituut en of investeerder laat na een indrukwekkende stijging van $120 de koers vallen door zijn crypto’s in grote aantallen te verkopen.
Hierdoor ontstaat er een sneeuwbal effect waardoor de stablecoin gaat hikken onder de 1.00 dollar. De retailmarkt raakt in de stress, er heerst nu angst en mensen gaan nu panic sellen, waardoor de koers nog sneller zakt.

Nu is de vraag zal het nog goedkomen? De meeste crypto beleggers hebben er geen vertrouwen meer in. #Algoritme #crypto #btcusd #Bitcoin #Ethereum #ethusd #solana #AVAXUSD #Luna #USD

 

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.