Bel ons Email ons Log In

Wie zijn wij?

Beurspro is een verzameling van kennis op de beurs, samengevoegd om u te voorzien van de beste tips en tricks. Het is een mix tussen jonge professionals met een frisse kijken op de beurs aangevuld met gevestigde namen in het beurs vak. Wij maken gebruik van zowel technische analyses op de beurs, als een fundamentele analyse door beurshandelaren en ICT medewerkers.

Wij van Beurspro baseren onze tips op basis van de uitkomsten van diverse algoritmes. Deze algoritmes worden dagelijks gemonitord door onze ICT experts welke onder toezicht staan van onze beurshandelaren en analisten. Zo vormen wij een gedegen team, met leden welke dertig(!) jaar ervaring hebben in het vak. Uiteraard hebben we allemaal hetzelfde doel; een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering halen. Al onze tips zijn gericht op een maximaal rendement.

Beurspro staat onder leiding Edgar de Haas samen met een team van beleggers dat gezamenlijk tientallen jaren professionele beleggingservaring en biedt u de mogelijkheid om op een moderne manier hiervan gebruik te maken.

Sinds 1995 is Edgar de Haas actief als professioneel trader en vermogensbeheerder.

Waar het in de beginjaren van het beleggen voor beleggers vooral de uitdaging was om actuele en relevante informatie te vinden over de beurs, is er tegenwoordig juist een overschot aan informatie.

Hiermee doelt men op de vele platformen waar er informatie te verkrijgen is omtrent beleggen, en is het aantal informatiekanalen ook exponentieel gestegen. Zo zijn er via social media, verschillende websites en andere kanalen steeds meer prikkels die op een belegger afkomen.

‘Het aantal beleggers in Nederland is significant gegroeid door de jaren heen en toch zie ik veel beleggers beginnersfouten maken en dat is zonde. Zelf ben ik al jaren actief bezig op verschillende platformen en heb ik door de jaren heen mooie rendementen behaald.’

Het team van BeursPro is genomineerd geweest voor verschillende beurs gerelateerde awards. In 2014 en 2015 is men genomineerd voor de felbegeerde Gouden Stier als beste beleggingsexpert, en meer recentelijk is men genomineerd als beste beleggingsexpert van de Cashcow award in 2018, 2019, 2021 en 2022. Tevens is men, met de kooplijsten van Belegger.nl, al meerdere malen bekroond tot beste belegger van Nederland.

Beurspro wil zich onderscheiden van andere partijen in de markt. Dit willen we doen door ons bewezen algoritme te combineren met analisten die constant de externe factoren van de markt in de gaten houden. Op deze wijze kunnen wij het financiële risico beperken en uw winst maximaliseren.

Wij hebben automatisch handelen op de beurs in Nederland gelanceerd. Onze analisten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van particuliere beleggers en instituten met het aan- en verkopen van aandelen, opties, futures en turbo’s. Wij doen dit door middel van handelssignalen en live beursnieuws.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten kunt u één van onze abonnementen afsluiten. Daarmee heeft u ten alle tijden de actuele koersinformatie tot uw beschikking. Het team van BeursPro is op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur. Kortom, u bent van harte welkom bij Beurspro.

Abonnementen

Op onze website kunt u een uitgebreid overzicht vinden van de producten en diensten, die wij leveren aan zowel particuliere beleggers als aan instituten.

Wij hebben 2 soorten abonnementen

Abonnement 1; Autotrading:

In deze abonnementsvorm ontvangt u van ons dagelijks aan- en verkoopsignalen op de bekende indexen zoals de AEX, CAC, DAX, Dow Jones, Bund Futures, Grondstoffen en Valuta. U kunt deze signalen desgewenst zelf uitvoeren bij uw eigen bank of broker, of u laat deze direct live op uw uw eigen bankrekening uitvoeren. Alle resultaten zijn terug te zien op een overzichtspagina. Deze Autotrading heeft een rendementsdoelstelling van 40 á 60% per jaar.

Abonnement 2; Rapporten:

In deze abonnementsvorm informeren wij u over de beurs middels diverse rapporten. Onze analisten hebben een wereldwijd netwerk van financieel experts. Hiermee zijn zij de gehele dag in contact. U kunt, als belegger, optimaal profiteren van deze ‘up to date’ informatie. Wij hebben 4 gespecialiseerde rapporten;

  • Aandelen Nederland & Wereldwijd
  • Trading & Trends
  • Grondstoffen (Olie, goud & zilver)

In deze rapporten staan we stil bij de kansen en valkuilen van deze markten, en laten wij u de resultaten real-time zien in overzichtelijke overzichtspagina’s. Onze rapporten zijn een unieke formule en heeft voor u als belegger een rendementsdoelstelling van 20 á 30% per jaar.

Beide abonnementsvormen zijn een pasklare oplossing voor u. U blijft zelf uw beslissingen nemen en uw orders opgeven, maar heeft altijd één van onze analisten bij de hand om u te adviseren.

Waarom kiezen voor BeursPro?

* Live handelssignalen via whatsapp /sms en e-mail nieuws.
* Direct uitgevoerd op uw eigen bankrekening door autotrading.
* Eerlijke en onafhankelijk koop- en verkoopsignalen.
* Aandelen, opties, futures en turbo’s.
* Realtime alerts bij kansen en gebeurtenissen.
* Visie gericht op korte en lange termijn.
* Trackrecord van meer dan 30 jaar.

Abonneer u nu:

Krijg direct toegang tot Autotrading, rapporten en alerts.

Wilt u één van onze analisten of medewerkers spreken?

Dan kunt u uiteraard vrijblijvend bellen op 020 – 2480149

BeursPro: Uw partner voor zorgeloos en rendabel automatisch beleggen.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.

    Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.