Bel ons Email ons Log In

Trading

Beleggen kan op vele manieren. Voor de langer termijn via obligaties, vastgoed en tegenwoordig ook via Cryptovaluta zoals bitcoin.

Het traden is de afgelopen jaren enorm veranderd. Met een muisklik kan je wereldwijd online handelen. Als trader handel je in financiële instrumenten zoals aandelen, valutaparen en indexfondsen. Dat kan je doen met gewoon het kopen en verkopen van aandelen. Maar tegenwoordig kan dat ook al met een kleiner bedrag doormiddel van hefboomproducten zoals Opties, Futures, CFD`s, Turbo`s.

Hefboomproducten zijn beleggingsproducten waarmee beleggers door middel van een hefboom de daling, of stijging van de koers kan volgen. De koers kan van bijvoorbeeld aandelen, grondstoffen, indices, valuta en obligaties zijn.

Met een hefboom wordt de inleg versterkt. Er kan dus met relatief weinig inzet veel winst, maar dus ook verlies gerealiseerd worden. De grootte van de hefboom is bepalend hoe sterk de koersbewegingen worden bepaald.

Met een relatief klein bedrag kunnen we dus inspelen op een eventuele stijging of daling van een bepaald aandeel of index.

Trading verschilt van ‘traditioneel beleggen’:

  • Beleggen: een aandeel kopen om er op de lange termijn koerswinst mee te behalen.
  • Handelen of trading: het snel kopen en verkopen van een aandeel of via een hefboom product zoals opties, futures of turbo`s.

Trading is veel actiever dan gewoon beleggen. Wanneer je succesvol wilt zijn met trading, dan zul je er ook meer tijd voor moeten reserveren.

Wij hebben hiervoor de oplossing. Onze analisten zitten bijna non-stop achter de schermen en zien wekelijks mooie kansen voorbij komen. Deze kansen benutten wij direct doormiddel van opties, futures of turbo`s transacties en deze worden ook direct bij u bezorgt via onze nieuwsflash, email en whatsapp.

Beleggers die kort op de bal willen inspelen op de bewegingen van de diverse indices of aandelen doen dat via ons Trends & Trading rapport. U kunt dit eenvoudig en volledig online afsluiten. Daarna ontvangt u direct digitaal het rapport in uw mailbox en bij alerts gelijk een whatsapp en email.

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.