Bel ons Email ons Log In

Resultaten Goud

Beleggen in goud is razend populair. Hoe kunt u als belegger profiteren van de volatiliteit van het glanzende metaal? Via de goud futures wordt het iedere belegger gemakkelijk gemaakt om in te spelen op de richting van goud.

Onze systemen bepalen voor ons de richting van het goud en we kunnen long, inspelen op een stijging. Ook kunnen we inspelen op een daling, dan gaan we short.

Een goud future contract staat voor 100 troy ounce aan goud. De spread is $ 0,10 per troy ounce en elke $ 0,10 staat dus gelijk aan $ 10. Met andere woorden; Deze future vertegenwoordigt 100 keer de onderliggende waarde, waardoor u bij 1 punt beweging $ 100 verdient/verliest.

Ons goud algoritme kent zeer ruime openingstijden en handelt bijna 6 dagen per week, van zondag t/m vrijdag van 00:00 uur tot 23:00 uur.

U kunt onze handelssignalen op 2 manieren gebruiken: Ontvang signalen en handel zelf bij uw eigen bank / broker. Of laat onze handelssignalen volledig automatisch uitvoeren op uw eigen bankrekening. Lees ook de risico en rendement pagina rustig door, om te kijken welke strategie wel, of niet bij u past.

Klik aan de linkerkant op het jaartal van uw keuze, en daarna ziet u onder de grafiek per maand iedere transactie individueel. Zo krijgt u een helder en transparant beeld van onze modelportefeuille.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.