Bel ons Email ons Log In

Verschuivingen, verruimingen en verhuizen!

Beste belegger,                                                                                 

We zitten niet stil bij BeursPro. Zoals u weet, jagen we elke dag mooie resultaten na op de beurs, laten we algoritmes het zware werk doen en kienen we perfecte strategieën uit om de beste winsten te behalen voor onze klantenkring.

Maar we hebben ook interessant nieuws over onszelf te melden! Ook wij groeien door, en dat betekent dat we zijn verhuisd naar een prachtige, grotere, nieuwe locatie.

Vanaf heden bent u van harte welkom op ons nieuwe adres:

BeursPro
Teleportboulevard 110 – Unit 6.04
1043 EJ Amsterdam

We liggen nu nóg optimaler voor het reguliere autoverkeer en het openbaar vervoer. We zijn centraal gevestigd bij alle uitvalswegen rondom Amsterdam en we liggen op 5 minuten van Station Amsterdam Sloterdijk. Omdat we nog steeds groeien, kunnen we hiermee nog beter nieuwe medewerkers aantrekken en kunnen we nog grootschaliger op onze eigen locatie onze werkzaamheden uitvoeren.

Overname

En nog meer interessant nieuws: Trading Strategie B.V. heeft eerder dit jaar een meerderheidsbelang genomen in Public Trading Online B.V., waardoor deze krachten gebundeld kunnen worden.

Onder Public Trading Online B.V. vallen twee handelsnamen: BeursPro en Optietips. Als sterke spelers in de beurs- en beleggingsinformatiewereld groeit hun adviserende rol en wordt het dienstenaanbod diverser.

Hiermee transformeert deze combinatie tot één van de grootste spelers op de Nederlandse en Belgische markt. Beleggen vanuit de lage landen? Dan kunt u bijna niet om ons heen!

Nieuwe directie bij BeursPro

Ook op de directiestoelen wordt wat geschoven. Oprichter van Public Trading Online B.V., John Beijer, doet het nu rustiger aan en neemt een stap terug. Na een glansrijke carrière in de financiële wereld legt hij nu de dagelijkse leiding in handen van Edgar de Haas, die ook succesvol de scepter zwaaide over Trading Strategie.

Beijer zegt hier zelf over: “In 2021 en 2022 hebben we een zeer mooie stap gezet met de eerste succesvolle emissie, en daarna een notering van de certificaten bij Bondex. Het aansturen van een bedrijf met een notering is veeleisend en tijdrovend, en dat past zeer goed bij Edgar!

Door deze overname is de weg vrijgemaakt voor verdere overnames. En, goed nieuws, dit is ook al gebeurd! Hierover ontvangt u binnenkort meer informatie, maar we kunnen alvast verklappen dat het erop lijkt dat BeursPro de grootste algoritme trader en informatieleverancier wordt van de Benelux.

Met andere woorden: het is nu interessanter dan ooit om klant te worden! Deze ijzersterke combinatie staat garant voor tientallen jaren aan professionaliteit, slimme samenwerkingen en de meest efficiënte, winstgevende en succesvolle ambities. En daar plukken (nieuwe) klanten dan weer de vruchten van!

Ga dus vlug naar https://www.beurspro.nl/actie-2023/, schrijf u in en profiteer van deze unieke actie. Dan bent u direct het erelid van onze nieuwe, sterke familie!

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Heeft u een vraag? Stel deze en wij beantwoorden deze op werkdagen binnen 24 uur.